Kriilevälja Niitsaare detailplaneeringu algatamine

Paide Linnavalitsus algatas 20.05.2024 korraldusega nr 134 Kriilevälja külas Niitsaare kinnistu detailplaneeringu, kinnitas lähteseisukohad ja jättis algatamata planeeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise.

Planeeringuala, suurusega ca 0,5 ha asub Kriilevälja külas Niitsaare kinnistu katastriüksusel      56502:002:0692. Planeeringust huvitatud isik soovib sinna planeerida elamukrundid ja ehitada elamud.

Planeeringu eesmärk on ruumilise terviklahenduse ja ehitusõiguse andmine katastriüksusele kavandatavate elamukruntide, vajaliku taristu ja juurdepääsude planeerimiseks.

Detailplaneeringuga ei muudeta kehtivat Paide valla üldplaneeringut. Detailplaneeringu eesmärgiks seatud tegevusega ei ole vaja algatada keskkonnamõju strateegilist hindamist, kaasneda võivad keskkonnamõjud on võimalik lahendada detailplaneeringu koostamise käigus.  

Teave detailplaneeringu algatamisega seotud materjalide ja otsuse kohta on Paide linna veebilehe lingil: https://paide.kovtp.ee/et/detailplaneeringud samanimelise planeeringu juures. Info: Paide Linnavalitsuse planeeringute peaspetsialist Anti Annus, tel: 511 3815; e-post: anti.annus@paide.ee.